vrijdag 27 oktober 2017

APPARTEMENSEN

9 appartementen samen in 1 flatgebouw. De bewoners kennen elkaar nog niet. Ze hebben elk hun rare gewoontes..... vandaag leerden ze elkaar kennen. De vorige weken mochten we al eens binnenkijken in hun woonkamer, vandaag leerden ze elkaar 'echt' kennen. Na de kennismaking was er een groot BUURTFEEST.

Maak kennis met onze 2 pubers. Ze hangen graag in de zetel, eten graag ongezond eten (frietjes, jammie), maken ruzie en luisteren NIET naar mama.

Een zangeres en een kunstenaar. Wat een leuk koppel. De zangeres moest zich klaarmaken voor haar optreden, de kunstenaar wou nog snel een portret maken.... Grappig stel hé?
Kijk nu, zo lief... het baasje met haar lieftallige kat. De kat was soms ondeugend..... héél grappig.
Deze twee studenten waren heel erg ijverig. Ze zijn in de ban van planeten, sterren en raketten. Studeren is leuk?! Een avondje cinema gingen ze toch ook eens proberen.... achteraf bleek, dat studeren echt leuker was! 

Ook oudjes wonen in het appartementsgebouw. Dit grappig duo Jef en Jozefien waren ook van de partij. Jozefien die zeurt graag, Jef kijkt graag televisie. 

Deze twee fiere dames zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken. Tessa en haar vriendin weten dat ze beauty queens zijn... dat laten ze wel zien ;-). Haren mooi, nagels lakken en op stap gaan de dames! 

Een papa die super sportief is en een lieve poetsvrouw, wat moet je nog meer hebben. Lekker taart bakken samen met papa, altijd je zin krijgen, wat een leven  ;-) 

Deze twee vrolijke bewoners hebben een eigen bakkerij. Er was vandaag alleen wat misgegaan.... de bakker had chocolade in zijn brood gedaan. Hij vindt chocolade heerlijk, de klanten waren alleen niet zo tevreden. 

Deze twee hebben een goede winst gemaakt. 3 klanten kwamen eten in hun chinees restaurant. De klanten wilden alleen heel graag frietjes bestellen, dat hadden ze uiteraard niet! Wel lekkere noedels....

DE APPARTEMENSEN - ze leerden elkaar kennen op het buurtfeest. Het was gezellig! Geen opmerkingen:

Een reactie posten